Om meg

15039527_10154899529938968_2379367680821516673_o

Jeg heter Maria Celine Lundeby og er 31 år gammel. Gift med Sven Arne og mamma til to små.

Jeg jobber som ungdomskonsulent i NLM ung, og har tidligere vært ungdomsleder i Misjonssalen i Oslo og redaktør for det som nå er Norges tredje mest besøkte kristne nettsted: nettmagasinet for ungdom iTro.no. iTro var ikke så stort i min tid, men det er skikkelig stas å kunne si at jeg var med på det en gang for lenge siden :)

ferdig_prestertI 2016 gikk en av mine store drømmer i oppfyllelse: Jeg fikk lov å gi ut boka Ferdig Prestert – 30 andakter for flinke piker på Lunde Forlag. Den er allerede ute i tredje opplag og det er ganske sprøtt og veldig moro. Du kan kjøpe boka her. Og selv om det høres ut som om den er skrevet bare for jenter, er det mange gutter som har sagt de liker den også. (Og menn på 45 år – tro det eller ei ;) ) 10 av andaktene er skrevet «fra jente til jente», 10 av andaktene handler generelt om livsnære ting og de siste 10 andaktene er det jeg tror er det viktigste jeg har å si om hva den kristne troen handler om. Hver andakt har spørsmål til samtale og/eller egenrefleksjon og flere bibeltekster knyttet til seg. Sånn, egenreklame herved avsluttet.

Når jeg skal slappe av strikker jeg, hører på podcaster eller leser bøker. Etter jeg ble mamma har det blitt vanskeligere å lese, zzzz, men jeg klarer aldri helt å slutte med det, heldigvis! Jeg elsker å skrive og har ofte mye på hjertet. Det kommer ut både muntlig og skriftlig. Bildet over her er tatt av Even Kleppa for iTro.no da de lanserte sin podcast iTro-podden høsten 2016. Jeg elsker podcaster og syns det var skikkelig stas å få være med der og snakke litt om hva jeg tror Gud har på hjertet til oss om kroppsfokus og hvor frigjørende det er å bygge livet på at vi er skapt av Gud. Du kan høre den her hvis du vil.

Denne bloggen var lenge et viktig sted for meg, der jeg delte fjas og seriøse ting om hverandre. Nå, 10 år etter den ble startet, og etter en laaang pause, tenkte jeg den kunne gjenopplives med en ny visjon: At dette skal få være et sted du bli inspirert av å stikke innom.

Troen min på Jesus er sentrum i mitt liv og grunnen jeg bygger hele min hverdag på. Derfor er det som har med tro og kristent liv å gjøre det jeg syns er aller viktigst, og som preger det meste av det jeg formidler. Jeg lover ikke å oppdatere fast eller jevnlig, men når jeg oppdaterer lover jeg at det kommer fra hjertet og er noe jeg har et ekte engasjement for.

Hvis du vil følge meg på instagram er du velkommen til det, der heter jeg @mariacelinelundeby.

Hvis du vil ha kontakt med meg er du hjertelig velkommen til å bruke marialundeby (a) gmail.com

Reklamer